Πινακίδα με... αλλεργία στο τσιγάρο Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 09:56

Πινακίδα με... αλλεργία στο τσιγάρο

Έναν έξυπνο τρόπο βρήκε σουηδική φαρμακευτική εταιρεία, για να ευαισθητοποιήσει τους καπνιστές και να τους παρακινήσει να απαλλαχθούν από τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος. Με το σύνθημα 'Νέα χρονιά, νέοι στόχοι', η εταιρεία στοχεύει στη μείωση του αριθμού καπνιστών μέσα στο 2017.

Στα πλαίσια της καμπάνιας, ηλεκτρονική πινακίδα με αισθητήρες καπνού, η οποία... βήχει όταν αντιληφθεί ότι γύρω υπάρχει καπνός, τοποθετήθηκε σε κεντρική πλατεία της Στοκχόλμης. Ο νεαρός άντρας που απεικονίζεται στην οθόνη συμπληρώνει: «Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να ζήσεις μια μεγαλύτερη ζωή με υγεία. Γι' αυτό βρίσκομαι εδώ, για να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις νέες, πιο υγιείς συνήθειες...»

Σχετική διαφήμιση προβάλλει την αντίδραση περαστικών, την ώρα που η πινακίδα δείχνει να ενοχλείται από τον καπνό τους.

Save

Η μόνη μέθοδος με γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Prev Next

Άρης και Μιρσάντα Ντάκουρη

Καταφέραμε μετά από 33 χρόνια που κάπνιζα εγώ 3 πακέτα την ημέρα, και έντεκα η γυναικά μου και 1,5 πακέτο την ημέρα να κόψουμε το τσιγάρο. H προοπτική ήταν να αυξήσουμε τις πιθανότητες να κάνουμε ένα παιδί. Αυτή τη στιγμή η γυναίκα μου είναι έγκυος και ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Δημήτρης Σούλτας, Δημοσιογράφος

Ήμουν Καπνιστής επί 30 χρόνια , είχα φτάσει να καπνίζω 50 - 60 τσιγάρα την ημέρα και κανείς , ούτε εγώ πίστευαν ότι μπορώ να κόψω το κάπνισμα. Η μέθοδος που εμπιστεύτηκα ήταν του Antismoking Service και σε μισή ώρα με 45 λεπτά έκοψα το κάπνισμα.

Λουκάς Βρεττός, Μουσικός Παραγωγός

Λέγομαι Λουκάς Βρεττός και χάρη στο Αntismoking Service και μετά από 15 χρόνια κάπνισμα και 2,5 - 3 πακετα τσιγάρα την ημέρα κατάφερα να κόψω το τσιγάρο τα τελευταία 5 χρόνια