Και ο Δήμος Κοζάνης λέει όχι στο κάπνισμα Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017 10:17

Και ο Δήμος Κοζάνης λέει όχι στο κάπνισμα

Ο Δήμος Κοζάνης, σε εφαρμογή της εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας για την εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου και την απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους, αλλά και της δικής του βούλησης για αντιμετώπιση μιας εκ των μεγαλυτέρων απειλών της δημόσιας υγείας, ανακοινώνει πως ξεκινά άμεσα επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, καθώς και αντίστοιχη εκστρατεία ενημέρωσης, έτσι ώστε να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό η εφαρμογή του μέτρου.

Την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο θα γίνει ευρεία σύσκεψη, έτσι ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να προχωρήσουν από κοινού στη λήψη των απαραίτητων αποφάσεων για την ενεργοποίηση του μέτρου.

 

Πηγή: ert.gr

Η μόνη μέθοδος με γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Prev Next

Άρης και Μιρσάντα Ντάκουρη

Καταφέραμε μετά από 33 χρόνια που κάπνιζα εγώ 3 πακέτα την ημέρα, και έντεκα η γυναικά μου και 1,5 πακέτο την ημέρα να κόψουμε το τσιγάρο. H προοπτική ήταν να αυξήσουμε τις πιθανότητες να κάνουμε ένα παιδί. Αυτή τη στιγμή η γυναίκα μου είναι έγκυος και ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Δημήτρης Σούλτας, Δημοσιογράφος

Ήμουν Καπνιστής επί 30 χρόνια , είχα φτάσει να καπνίζω 50 - 60 τσιγάρα την ημέρα και κανείς , ούτε εγώ πίστευαν ότι μπορώ να κόψω το κάπνισμα. Η μέθοδος που εμπιστεύτηκα ήταν του Antismoking Service και σε μισή ώρα με 45 λεπτά έκοψα το κάπνισμα.

Λουκάς Βρεττός, Μουσικός Παραγωγός

Λέγομαι Λουκάς Βρεττός και χάρη στο Αntismoking Service και μετά από 15 χρόνια κάπνισμα και 2,5 - 3 πακετα τσιγάρα την ημέρα κατάφερα να κόψω το τσιγάρο τα τελευταία 5 χρόνια