Πώς θα απαλλαγείτε από το τσιγάρο και ο νέος τρόπος ζωής Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 09:36

Πώς θα απαλλαγείτε από το τσιγάρο και ο νέος τρόπος ζωής

Ο νέος τρόπος ζωής που υιοθετούν πια πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο, και ειδικότερα οι νέοι, δεν είναι απλά μια νέα μόδα. Είναι μια στροφή σε έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής, ο οποίος δεν πηγάζει τόσο από φόβο, όσο από την αγάπη προς τον ίδιο μας τον εαυτό και από την ανάγκη να αμυνθούμε απέναντι σε μια απαιτητική και βιαστική καθημερινότητα.

Η ισορροπημένη διατροφή, η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων, ο περιορισμός χημικών φαρμάκων, η άσκηση του σώματος αλλά και του πνεύματος, καθώς και η απαλλαγή από εξαρτήσεις, αποτελούν τη βασική προσπάθεια βιοτικής αναβάθμισης.

Σημαντικό βήμα στην προσπάθεια αυτή είναι η απαλλαγή από τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος.   


Ο ρόλος του Antismoking Service:
Τα Κέντρα Διακοπής της εταιρείας Antismoking Service απευθύνονται ακριβώς στους ανθρώπους αυτούς που επιθυμούν και αποφασίζουν να απεξαρτηθούν οριστικά από το κάπνισμα, για έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής και για την απομάκρυνση κινδύνων για την υγεία, όπως για παράδειγμα, η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

 


Η μέθοδος:
Η μέθοδος βασίζεται στην ωτοθεραπεία, σε συνδυασμό με τον ηλεκτροβελονισμό. Εφαρμόζεται εδώ και 20 χρόνια, με ποσοστό επιτυχίας 92%*.

Tα Κέντρα εφαρμόζουν αποκλειστικά τη μέθοδο ELEKTROMERIDIAN KOBRA. Η μέθοδος, μέσω της ηλεκτρονικής συσκευής Reality 2000, λειτουργεί διεγείροντας συγκεκριμένες νευρικές απολήξεις σε προκαθορισμένα σημεία του αυτιού.

Υπό την Αιγίδα της Ιταλικής Αντικαρκινικής Εταιρίας (LILT).

 


Πώς γίνεται:
Η θεραπεία περιλαμβάνει 5 εφαρμογές, σε διάστημα ενός εξαμήνου.

- Για ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών της μεθόδου, η πρώτη εφαρμογή διάρκειας 20 λεπτών, είναι αρκετή για να απαλλαγούν οριστικά από το κάπνισμα -

Λαμβάνοντας υπόψη το φύλο και την ηλικία του καπνιστή, τα χρόνια που καπνίζει, καθώς και τον αριθμό των ημερήσιων τσιγάρων, μεταφέρεται η κατάλληλη ποσότητα ερεθισμάτων, ικανή να εκμηδενίσει την εξάρτηση από τη νικοτίνη και να ενεργοποιήσει τον οργανισμό για την παραγωγή ενδορφινών.

Πρόκειται για μια ανώδυνη μέθοδο, χωρίς παρενέργειες, χωρίς φάρμακα και υποκατάστατα νικοτίνης και η απεξάρτηση επιτυγχάνεται χωρίς ο καπνιστής να αντιμετωπίσει τη σκληρή δοκιμασία του στερητικού συνδρόμου.

Αποτελεί τη μόνη μέθοδο με γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

 

Πού θα μας βρείτε:
Κέντρα Antismoking Service υπάρχουν τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κύπρο, πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν την ειλικρινή προσπάθεια του καπνιστή, να απαλλαγεί από το βλαβερό του πάθος. Αν επιθυμείτε να επικονωνήσουμε εμείς μαζί σας, αφήστε μας τα στοιχεία σας.

Προτιμήστε τη ζωή σας, παρά τον καπνό.

Η μόνη μέθοδος με γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Prev Next

Άρης και Μιρσάντα Ντάκουρη

Καταφέραμε μετά από 33 χρόνια που κάπνιζα εγώ 3 πακέτα την ημέρα, και έντεκα η γυναικά μου και 1,5 πακέτο την ημέρα να κόψουμε το τσιγάρο. H προοπτική ήταν να αυξήσουμε τις πιθανότητες να κάνουμε ένα παιδί. Αυτή τη στιγμή η γυναίκα μου είναι έγκυος και ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Δημήτρης Σούλτας, Δημοσιογράφος

Ήμουν Καπνιστής επί 30 χρόνια , είχα φτάσει να καπνίζω 50 - 60 τσιγάρα την ημέρα και κανείς , ούτε εγώ πίστευαν ότι μπορώ να κόψω το κάπνισμα. Η μέθοδος που εμπιστεύτηκα ήταν του Antismoking Service και σε μισή ώρα με 45 λεπτά έκοψα το κάπνισμα.

Λουκάς Βρεττός, Μουσικός Παραγωγός

Λέγομαι Λουκάς Βρεττός και χάρη στο Αntismoking Service και μετά από 15 χρόνια κάπνισμα και 2,5 - 3 πακετα τσιγάρα την ημέρα κατάφερα να κόψω το τσιγάρο τα τελευταία 5 χρόνια