f.a.q.

Σε τι διαφέρει η μέθοδός σας από τις άλλες μεθόδους
  • Πραγματοποιείται με απόλυτα φυσικό τρόπο , είναι ακίνδυνη αφού αποτελεί εξελιγμένη μέθοδο βελονισμού.
  • Δεν χορηγείται φαρμακευτική νικοτίνη (pads, τσίχλες, ηλεκτρονικό τσιγάρο κλπ.) καθώς και φαρμακευτική αγωγή (αντικαταθλιπτικά χάπια).
  • Είναι μόνη μέθοδος με επιστροφή χρημάτων καθώς αποτελεί την μέθοδο με το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας βάσει πανεπιστημιακών ερευνών.
  • Η μόνη μέθοδος στην οποία διατηρείτε το δικαίωμα μέχρι 4 δωρεάν επαναληπτικών θεραπειών στην περίπτωση που κριθεί αναγκαίο και μέσα σε διάστημα 6 μηνών.
Επηρεάζει την αποτελεσματικότητα της μεθόδου η αποτυχία να κόψει κανείς το κάπνισμα με άλλες μεθόδους;

Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου δεν σχετίζεται με το εάν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν εναλλακτικούς τρόπους διακοπής του καπνίσματος.
Τα ποσοστά επιτυχίας του Antismoking Service, όπου 9 στους 10 διακόπτουν το κάπνισμα, καθιστούν τη μέθοδό μας την πιο αποτελεσματική μέθοδο διακοπής καπνίσματος.

Η περιστασιακή χρήση του καπνού ακυρώνει την αποτελεσματικότητα της μεθόδου;

Περιστασιακή χρήση καπνού σημαίνει εισροή νικοτίνης στον οργανισμό, γεγονός που «κλειδώνει» αυτόματα τη φυσική παραγωγή ενδορφινών του οργανισμού, επηρεάζοντας την αποτελεσματικότητα της μεθόδου.
Πάντως θα πρέπει να γνωρίζετε και να αποφύγετε την παγίδα της «περιστασιακής χρήσης» διότι αυτή η περίοδος δεν θα διαρκέσει πολύ μέχρι να μεταπηδήσετε στη συστηματική χρήση και καλό θα είναι να αξιοποιήσετε το δικαίωμα των επαναληπτικών αγωγών που είναι σε ισχύ για 6 μήνες.

Το ασφαλιστικό μου ταμείο καλύπτει τα έξοδα της αγωγής;

Αν και αποτελεί γεγονός ότι λόγω του καπνίσματος τα ασφαλιστικά ταμεία καλούνται να δαπανήσουν υπέρογκα ποσά για νοσήλια και φάρμακα που σχετίζονται με ασθένειες που έχουν προκληθεί από το κάπνισμα, τα ταμεία με εξαίρεση το ταμείο των δημοσιογράφων και σε αντίθεση με την πλειονότητα των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών ταμείων, δυστυχώς δεν καλύπτουν τα έξοδα της αγωγής!
Καλό θα είναι όμως πριν έρθετε στο κέντρο μας να ρωτήσετε στο ταμείο σας διότι πιθανών να προσαρμοστεί στις επιταγές των καιρών.

Είναι βλαβερή η παράλληλη χρήση και άλλων μεθόδων (π.χ τσίχλες νικοτίνης, τσιρότα κλπ.);
Η παράλληλη χρήση άλλων μεθόδων διακοπής καπνίσματος δεν είναι βλαβερή, απλώς ακυρώνει τη μέθοδο μας, αφού η νικοτίνη εισέρχεται και πάλι στον οργανισμό καταστέλλοντας έτσι την φυσική παραγωγή ενδορφινών, η οποία έχει επαναλειτουργήσει χάρη στην εφαρμογή της μεθόδου μας.
 
Υπάρχουν κάποιες παθήσεις που απαγορεύουν την εφαρμογή της μεθόδου;

Η μέθοδος δεν εφαρμόζεται σε άτομα που φέρουν βηματοδότη, σε γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, για προληπτικούς λόγους καθώς και σε άτομα που πάσχουν από επιληψία

Χρειάζονται ιατρικές εξετάσεις πριν την εφαρμογή της μεθόδου;

Πριν την εφαρμογή της μεθόδου δεν χρειάζεται να προηγηθεί καμία ιατρική εξέταση.
Σε αυτό το σημείο πάντως θα πρέπει να αναφερθεί ότι η μέθοδος δεν εφαρμόζεται σε άτομα που φέρουν βηματοδότη ή σε γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, για προληπτικούς λόγους.

Η εφαρμογή της μεθόδου μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες;

Η εφαρμογή της μεθόδου δεν μπορεί να προκαλέσει καμία απολύτως παρενέργεια. Η μέθοδοςElektromeridian Kobra που εφαρμόζεται σε πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτει άδεια λειτουργίας καθώς επίσης και την πιστοποίηση - έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν με την πρώτη αγωγή δεν καταφέρω να διακόψω το κάπνισμα, μπορώ να την επαναλάβω;

Αν και το 70% των ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν τη μέθοδό μας για να διακόψουν τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος, χρειάστηκαν μία μόνο εφαρμογή για να το επιτύχουν, στα Antismoking Service σας δίνουμε την δυνατότητα να επαναλάβετε εντός διαστήματος 6 μηνών, άλλες 4 φορές την εφαρμογή της μεθόδου μας σε περίπτωση που η πρώτη φορά δεν φέρει αποτέλεσμα.

Η μόνη μέθοδος με γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Prev Next

Άρης και Μιρσάντα Ντάκουρη

Καταφέραμε μετά από 33 χρόνια που κάπνιζα εγώ 3 πακέτα την ημέρα, και έντεκα η γυναικά μου και 1,5 πακέτο την ημέρα να κόψουμε το τσιγάρο. H προοπτική ήταν να αυξήσουμε τις πιθανότητες να κάνουμε ένα παιδί. Αυτή τη στιγμή η γυναίκα μου είναι έγκυος και ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Δημήτρης Σούλτας, Δημοσιογράφος

Ήμουν Καπνιστής επί 30 χρόνια , είχα φτάσει να καπνίζω 50 - 60 τσιγάρα την ημέρα και κανείς , ούτε εγώ πίστευαν ότι μπορώ να κόψω το κάπνισμα. Η μέθοδος που εμπιστεύτηκα ήταν του Antismoking Service και σε μισή ώρα με 45 λεπτά έκοψα το κάπνισμα.

Λουκάς Βρεττός, Μουσικός Παραγωγός

Λέγομαι Λουκάς Βρεττός και χάρη στο Αntismoking Service και μετά από 15 χρόνια κάπνισμα και 2,5 - 3 πακετα τσιγάρα την ημέρα κατάφερα να κόψω το τσιγάρο τα τελευταία 5 χρόνια