η μέθοδός μας

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται στα Κέντρα Διακοπής Καπνίσματος ANTISMOKING SERVICE, βασίζεται στην  ωτοθεραπεία σε συνδυασμό με τον ηλεκτροβελονισμό.

Tα Κέντρα Διακοπής Καπνίσματος ANTISMOKING SERVICE εφαρμόζουν αποκλειστικά τη μέθοδο ELEKTROMERIDIAN KOBRA. Η μέθοδος μέσω της ηλεκτρονικής συσκευής Reality 2000, λειτουργεί διεγείροντας συγκεκριμένες νευρικές απολήξεις σε προκαθορισμένα σημεία του αυτιού.

Στοιχεία όπως το φύλο και η ηλικία του καπνιστή, τα χρόνια που καπνίζει καθώς και ο αριθμός των ημερήσιων τσιγάρων του είναι απαραίτητα προκειμένου να μεταφερθεί η κατάλληλη ποσότητα ερεθισμάτων, ικανή να εκμηδενίσει την εξάρτηση απο τη νικοτίνη και να ενεργοποιήσει τον οργανισμό για την παραγωγή ενδορφινών.

Η θεραπεία περιλαμβάνει 5 εφαρμογές σε διάστημα ενός εξαμήνου, ενώ για ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών της μεθόδου, η πρώτη εφαρμογή διάρκειας 20 λεπτών είναι αρκετή για να απαλλαγούν οριστικά από το κάπνισμα. Το ποσοστό επιτυχίας της μεθόδου ανέρχεται στο 92% και στηρίζεται αποκλειστικά στην απόφαση του καπνιστή να απαλλαγεί και όχι στην αντοχή ή τον ισχυρό του χαρακτήρα.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες, χωρίς φάρμακα και υποκατάστατα νικοτίνης και η απεξάρτηση επιτυγχάνεται χωρίς ο καπνιστής να αντιμετωπίσει τη σκληρή δοκιμασία του στερητικού συνδρόμου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η μέθοδος ELEKTROMERIDIAN KOBRA βρίσκεται υπό την Αιγίδα της Ιταλικής Αντικαρκινικής Εταιρίας (LILT).

Πολυμέσα

Η μόνη μέθοδος με γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Prev Next

Άρης και Μιρσάντα Ντάκουρη

Καταφέραμε μετά από 33 χρόνια που κάπνιζα εγώ 3 πακέτα την ημέρα, και έντεκα η γυναικά μου και 1,5 πακέτο την ημέρα να κόψουμε το τσιγάρο. H προοπτική ήταν να αυξήσουμε τις πιθανότητες να κάνουμε ένα παιδί. Αυτή τη στιγμή η γυναίκα μου είναι έγκυος και ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Δημήτρης Σούλτας, Δημοσιογράφος

Ήμουν Καπνιστής επί 30 χρόνια , είχα φτάσει να καπνίζω 50 - 60 τσιγάρα την ημέρα και κανείς , ούτε εγώ πίστευαν ότι μπορώ να κόψω το κάπνισμα. Η μέθοδος που εμπιστεύτηκα ήταν του Antismoking Service και σε μισή ώρα με 45 λεπτά έκοψα το κάπνισμα.

Λουκάς Βρεττός, Μουσικός Παραγωγός

Λέγομαι Λουκάς Βρεττός και χάρη στο Αntismoking Service και μετά από 15 χρόνια κάπνισμα και 2,5 - 3 πακετα τσιγάρα την ημέρα κατάφερα να κόψω το τσιγάρο τα τελευταία 5 χρόνια