Κέντρα Διακοπής Καπνίσματος Antismoking Service

Ιστορικό

Η εταιρία Delbridge Holdings Limited, στελεχωμένη από συνεργάτες με πολυετή δραστηριοποίηση και εμπειρία στο χώρο των εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας και διαθέτοντας εδώ και δεκαπέντε χρόνια έναν σημαντικό αριθμό Kέντρων Διακοπής Καπνίσματος σε Ελλάδα και Κύπρο, αποτελεί τον Εθνικό Πάροχο της Mεθόδου Διακοπής Καπνίσματος ELEKTROMERIDIAN KOBRA για την Ελληνική και Κυπριακή επικράτεια καθώς επίσης και για την επικράτεια χωρών της Μέσης Ανατολής.

 

Περιβάλλον Δραστηριοποίησης

Το ευρύτερο περιβάλλον δραστηριοποίησης της εταιρίας ANTISMOKING SERVICE, θέτει διαρκώς νέους κανόνες και δεδομένα στο μείζον θέμα της υγείας και ποιότητας ζωής.  Αρωγός των δραστηριοτήτων μας δεν αποτελεί μόνο η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος που εφαρμόζεται από τον Σεπτέμβρη του 2010 στην Ελλάδα, αλλά και η διαρκής πληροφόρηση της κοινής γνώμης σε θέματα υγείας και οικολογίας.

Η υιοθέτηση νέων ποιοτικών κριτηρίων διαβίωσης είναι αναγκαία  σήμερα, όχι μόνο σε συνάρτηση με το περιβάλλον αλλά και σε σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό (π.χ. κατανάλωση βιολογικών προϊόντων, περιορισμός χημικών φαρμακευτικών σκευασμάτων). Μία βασική προσπάθεια βιοτικής αναβάθμισης είναι και η απαλλαγή από την βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος.   

Μέσω της ενημέρωσης για τις επιπτώσεις του καπνίσματος στον ανθρώπινο οργανισμό, το κοινό αναγνωρίζει την αναγκαιότητα εγκατάλειψης αυτής της συνήθειας και  η εταιρία μας απευθύνεται στους καπνιστές  που  επιθυμούν και αποφασίζουν να απεξαρτηθούν οριστικά από το κάπνισμα.

Η εταιρία μας συμβάλλει καθοριστικά στην καταπολέμηση της εξάρτησης από το κάπνισμα,  παρέχοντας στους καταναλωτές την αποτελεσματικότερη και πιο αξιόπιστη λύση για την οριστική απαλλαγή από το κάπνισμα μέσω της μεθόδου ELEKTROMERIDIAN KOBRA.

Η μόνη μέθοδος με γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Prev Next

Άρης και Μιρσάντα Ντάκουρη

Καταφέραμε μετά από 33 χρόνια που κάπνιζα εγώ 3 πακέτα την ημέρα, και έντεκα η γυναικά μου και 1,5 πακέτο την ημέρα να κόψουμε το τσιγάρο. H προοπτική ήταν να αυξήσουμε τις πιθανότητες να κάνουμε ένα παιδί. Αυτή τη στιγμή η γυναίκα μου είναι έγκυος και ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Δημήτρης Σούλτας, Δημοσιογράφος

Ήμουν Καπνιστής επί 30 χρόνια , είχα φτάσει να καπνίζω 50 - 60 τσιγάρα την ημέρα και κανείς , ούτε εγώ πίστευαν ότι μπορώ να κόψω το κάπνισμα. Η μέθοδος που εμπιστεύτηκα ήταν του Antismoking Service και σε μισή ώρα με 45 λεπτά έκοψα το κάπνισμα.

Λουκάς Βρεττός, Μουσικός Παραγωγός

Λέγομαι Λουκάς Βρεττός και χάρη στο Αntismoking Service και μετά από 15 χρόνια κάπνισμα και 2,5 - 3 πακετα τσιγάρα την ημέρα κατάφερα να κόψω το τσιγάρο τα τελευταία 5 χρόνια